Catering Lidingö

När du söker catering med mat i toppklass

Menyer

Vi erbjuder ett brett utbud av olika menyer för catering. Du kan få allt från cocktailmenyer och plockmat till formella trerättersmenyer för mer formella tillställningar. 

Vi lagar all mat med finaste råvaror och från grunden så att ni får äta gott och verkligen kan trivas och njuta på festen eller evenemanget.

Viktigt när man väljer mat till ett evenemang är förstås att maten passar till ändamålet. Känner du dig osäker på vad som kan fungera är det bara att du hör av dig till oss så hjälper vi dig.

Här kommer några förslag på vad som kan passa vid olika tillfällen:

Födelsedagsfest

När någon fyller jämnt kan det vara trevligt att ordna med öppet hus. Vi föreslår att du ställer upp en buffé med olika rätter som gästerna själva kan välja mellan. Om evenemanget är kortare går det utmärkt att servera varm mat som gästerna kan ta av. Tänker du låta gästerna komma och gå under större delen av dagen är det bättre att satsa på kalla rätter som är mindre känsliga för att stå framme en stund. En cocktailmeny med olika spett, skedar, canapéer och liknande kan passa bra. Har du möjlighet att hålla maten kyld är smörgåstårta en klassiker som brukar uppskattas av de flesta.

Bröllop

På en bröllopsfest har man verkligen möjlighet att ta ut svängarna. Vi föreslår ett litet buffébord eller plockmat som serveras av gående personal när gästerna kommer till festen och minglar innan det är dags att sätta sig till bords.

Därefter är en fin trerätters middag det självklara valet. Vi har rätter som passar både dem som äter fisk och kött samt goda vegetariska alternativ så att alla gäster får något riktigt gott att äta och går hem mätta och nöjda.

Bröllopstårta eller dessertbord väljer ni själva. Varför inte både ock? Avrunda gärna kvällen med en ostbricka.

Konferens på jobbet

Vid en jobbkonferens brukar man ha begränsat med tid för lunch och fikapauser. Vi föreslår något som går lätt och snabbt att servera såsom våra goda smörgåsar eller kanske sallad. Till fikat kan vi ordna med gott fikabröd och ser förstås till att kaffetermosarna är välfyllda och varma under hela dagen.

Kött, fågel och fisk, vegetariskt, sallader, förrätter, desserter och mycket mer