Catering Lidingö

När du söker catering med mat i toppklass | 08-21 20 25

Slipp det besvärliga med en fest 

Att anordna en fest ska vara roligt och spännande och genom att anlita oss kan du helt fokusera på det viktigaste - att trivas och verkligen njuta av dina vänners sällskap. Vi tar hand om allt från mat och dryck och vi kan även ordna med porslin och disken av detta. Låt oss servera en perfekt måltid åt dig och dina gäster på vårt fina porslin och av vår kunniga, passionerade personal – luta dig tillbaka och njut.

Vi tar hand om disken och du tar hand om gästerna – det låter som en bra deal, eller hur?

Vår personal har passionen och kunskapen

All vår personal har lång erfarenhet av hur catering fungerar och erfarenhet från både stora och små arrangemang. Vi är ett team som verkligen brinner för mat och att ordna lyckade fester – något som avspeglas i hela vår verksamhet. Vi vill alltid vara bäst och vi blir aldrig nöjda – vi är det hungriga, passionerade valet för din catering på Lidingö och i Stockholm.

Ordna en roligare fest 

Vi är annorlunda jämfört med andra och detta enbart till det bättre. Hos oss handlar det inte bara om mat och dryck utan det är en passion som driver oss framåt. För oss handlar det hela tiden om att våra kunder är viktigast. I detta ligger det att kunna erbjuda tjänster utöver bara mat, servering och dryck – vi tar catering till nästa nivå.

Om du anlitar oss så kan du välja tilläggstjänster gör din fest lite roligare, lite bättre och – helt enkelt – annorlunda. Här är några tillägg du kan välja hos oss.

  • Blommor, ljus, bordsdekaration.
  • Dekor, Dukar, Bardiskar och Loungemöbler.
  • Musik och DJ.
  • Inbjudningar och menykort.
  • Is och bartillbehör
  • Tält.

För oss är ingenting omöjligt och ser verkligen fram emot att höra hur vi kan hjälpa dig med din tillställning. Välkommen!

Kött, fågel och fisk, vegetariskt, sallader, förrätter, desserter och mycket mer