Catering Lidingö

När du söker catering med mat i toppklass | 08-21 20 25

Festlokaler

En förutsättning för en lyckad fest är att den äger rum i rätt lokal. Vi vågar här säga att vi – utan tvekan – är ditt bästa alternativ. Vi har anordnat fester i garage, i idrottsarenor, i skärgården, i skogen och i kontorsmiljöer. Vi ordnar din fest oavsett var du vill ha den och hur många gäster som du bjudit. Vi har allt som passar för den mindre, intima och mysiga middagsbjudningen likväl som vi kan ordna en lämplig lokal för den där storslagna nyårsfesten för flera tusen gäster som du alltid drömt om att anordna.

De festlokaler du kan välja hos oss har alla stora fördelar och du kommer utan tvekan att hitta ett alternativ som passar dig och ditt sällskap. Kontakta oss om du vill veta mer om våra festlokaler.

Ha festen i ett tält...

Om du har en specifik plats som du önskar ordna en fest på, men det saknas en passande lokal, kan du få hjälp med att ställa upp ett tält som skyddar mot väder och vind. Dessa festtält fungerar lika bra att ställa upp i anslutning till en befintligt lokal eller som en fristående festlokal. Ett mingel i ett tält under en ljummen sommarkväll är en dröm som vi gärna hjälper dig att uppfylla.

Julbord med unik stämning

Du som vill ha ett julbord som sticker ut från mängden bokar givetvis vårt. Vi har i flera år samarbetat med med olika herrgårdar där vi ordnar ett julbord med äkta 1700-talskänsla. Vår personal serverar i dräkter från tidsepoken, maten hämtar inspiration från densamma och den autentiska 1700-talsmiljön låter dig färdas tillbaka i tiden.

En festlokal gör det lätt att koppla av

Att hyra en lokal istället för att anordna sin fest hemma gör att man kan slappna av och njuta på ett helt annat sätt. Det spelar ingen roll hur din budget ser ut, vilken tid på året det handlar om  eller hur många gäster du ska bjuda – det finns ett alternativ av festlokal för dig oavsett. Vi har vanan och erfarenheten som krävs för att din fest ska bli perfekt och att du ska kunna njuta av en härlig kväll tillsammans med ditt sällskap.

Låt oss ordna med allt från mat, dryck och lokal – vi är ditt val av catering på Lidingö och över hela Stockholm.

Välkommen!

Vi har ett stort utbud av fantastiska maträtter och vackra festlokaler